Acompanyament a entitats

Comunicació i captació de fons privats

La situació crítica que estem vivent incideix de manera directa en les entitats del Tercer Sector, vulnerabilitzant-les i dificultant l’accés als recursos econòmics per portar a terme les seves tasques.

Per això és important diversificar i equilibrar les fonts de finançament, així com millorar els canals comunicatius, donant visibilitat i rellevància a la nostra organització per tal de que es pugui desenvolupar millor en el context social.

Els fons privats permeten, d’una banda, deixar de costat el cofinançament públic i, de l’altra finançar l’estructura de la institució. Per això és tan important aconseguir bons resultats en la captació de fons privats. Per a tal fi, des d’avalon oferim dos serveis:


SERVEIS ORIENTATS A LA CAPTACIÓ DE FONS PRIVATSTotes les entitats necessitem recursos econòmics que ens permetin dur a terme la nostra missió. Avui dia, més que mai, és imprescindible comptar amb una bona planificació en captació de fons així com amb una execució eficaç i eficient d’aquesta per tal d’obtenir el màxim retorn amb la menor inversió.

Per ajudar-vos a definir, potenciar i gestionar la captació de fons de la vostra entitat, des d’avalon us oferim aquest servei que us donarà suport en la tasca de finançament de la vostra entitat, concretament trobareu:

• Elaboració de l’estratègia integral de captació de fons i de fidelització.
• Direcció externa de l’àrea de captació de fons.
• Disseny de campanyes 360ª específiques per incrementar els recursos econòmics de la vostra entitat.
• Producció dels materials necessaris per executar la captació: dossiers d’empresa, fulletons de captació, espais web, etc.
• Assessorament en el dia a dia del departament de captació de fons.

 

SERVEIS ORIENTATS A LA COMUNICACIÓ EXTERNAMolt lligada a la captació de fons es troba la comunicació. Una bona estratègia comunicativa, que sigui transparent a l’hora d’explicar què fa i com ho fa, amb els diferents públics objectius de l’entitat enforteix la captació de fons.
Saber explicar correctament què feu, com ho feu i per què ho feu permetrà a la vostra entitat sensibilitzar a l’entorn, augmentar la seva notorietat i animar a persones i empreses a col·laborar amb vosaltres

Per ajudar-vos a definir i gestionar la comunicació de la vostra entitat us oferim:

• Disseny de l’estratègia de comunicació externa i interna de la vostra organització.
• Direcció externa de l’àrea de comunicació.
• Producció de materials: fulletons, memòries, revistes, pàgina web, etc.
• Serveis de gabinet de premsa.
• Gestió de la presència a Internet: lloc web, xarxes socials, blogs, etc.
• Assessorament en el dia a dia del departament de comunicació.


Per ambdós serveis, podeu sol·licitar una cita prèvia per reunir-vos amb nosaltres i concretar les vostres necessitats. D’aquesta manera podrem elaborar un pressupost totalment personalitzat i adaptat a les vostres necessitats.