ORGANITZACIÓ

< Torna

de Jornades2009 - AJUNTAMENT DE BARCELONA - Regidoria d'Usos del Temps

Jornada europea. Cap a on va el nostre temps?
Escenaris de futur.

 Els dies 4 i 5 de febrer va tenir lloc a la Facultat de Filosofia, Geografia i Història de Barcelona la jornada Europea Cap a on va el nostre temps? Escenaris de futur organitzada per la Regidoria d’Usos del temps de Barcelona.

La jornada s’emmarca en els treballs iniciats l’any 2006 amb la celebració a la nostra ciutat del I Congrés Internacional de Polítiques de Temps “Temps i municipi”, en què es van posar en comú les diferents experiències i polítiques de temps que s’estan desenvolupant a diverses ciutats arreu d’Europa.

Amb l’organització de la Jornada Europea “Cap a on va el nostre temps? Escenaris de futur”, es va voler donar un pas més enllà i, d’una banda, reflexionar sobre quins són els reptes de futur dels usos socials del temps i, de l’altra, fer operativa i liderar una Xarxa Europea de Ciutats d’Usos del Temps, com a resposta a una de les principals conclusions sorgides del I Congrés.

La jornada va comptar amb la participació de més de cinc-centes persones i Avalon va ser l’entitat encarregada de la conceptualització, gestió d’entitats proveïdores, gestió de ponents, gestió de les inscripcions, organització de tots els temes tècnics per tal que la jornada fos retransmesa en vídeo, gestió de premsa i comunicació i entre d’altres de la creació del web de la jornada i finalment la coordinació de la logística de la mateixa jornada els dies 4 i 5 de febrer.
 

 

Enllaços relacionats:
Regidoria d'Usos del Temps

Web de la Jornada


Un encàrrec de: