Avalon

Notícies

11 de gener del 2012
Acte de clausura de la formació en codesenvolupament

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter
Amb motiu de la finalització de la formació de codesenovupament que hem realitzat durant l'any 2011 on han participat mes de 90 organitzacions, hem volgut fer un acte per agrair a les organitzacions la seva participació i establir un espai d'intercanvi i coneixement.

A l'acte ha participat Carles Llorens, Director General de l'ACCD i Joan Solà, Responsable de codesenvolupament del Fons Català de Cooperació. Entre d'altres, han presentat la seva organització FASAMCAT, Fundació Nantik Lum, AOMI (Asociación de Orientación para Mujeres Inmigrantes) PINNDI, MPDL i Plataforma Q'atary Perú.

Des d'Avalon hem fet un recull i reconeixement de les 8 organitzacions que han participat a l'espai d'experiències on hem volgut recollir els seus punts forts. 

Aquest projecte ha estat posible gràcies al suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i l'Ajuntament de Barcelona - Acció social.


ENLLAÇOS RELACIONATS:
• Pàgina d'informació sobre el cursDESCÀRREGUES:

• Programa de l'Acte de Clausura
Montse Mir, responsable de l'àrea de formació d'Avalon.Carles Llorens, Director General de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.Joan Solà, Responsable del Área d'África, Asia, Mediterránea i codesenvolupament del Fons Catalá de Cooperació al Desenvolupament.Públic asistent a l'acte celebrat al Palau Robert.
Primera taula d'experiències d'entitats participants al curs.Arelis Guaramato (AOMI - Asociación Orientación para mujeres inmigrantes).Ursula Santa Cruz Castillo (Q'Tary Perú)Visió general de l'acte.
Seyde Hamadou (Asociación Sociocultural PINNDI)Montserrat Jiménez Espinosa (Nantik Lum).Roser Allué (Moviment per la Pau - MPDL)Públic asistent a la següent taula d'experiències.