Avalon

Notícies

16 de novembre del 2018
Avalon continua sensibilitzant en economia cooperativa, social i solidària als Centres escolars

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter 
Durant el primer trimestre del curs 2017/2018, hem estat treballant el projecte "Joventut i pensament crític: Reflexió i construcció a les aules de models econòmics alternatius" amb l'alumnat de primer de Batxillerat de l'Escola López Vicuña.

 

De la ma de la cooperativa Enso hem contextualitzat l'Economia social i solidària, posant el focus d'atenció en el cooperativisme.

 

A continuació, de la ma de Coopolis i la cooperativa Reflexes l'alumnat ha realitzat un taller anomenat Instacoop sobre com crear una cooperativa. Aquest taller, que consta de 3 sessions, ha servit per donar a conèixer a l’alumnat com crear una cooperativa i els múltiples elements a tenir en compte. Les dinàmiques participatives plantejades han engrescat enormement a l’alumnat.

 

Per acompanyar l'aprenentatge d'aquests conceptes, l'alumnat ha tingut accés a la plataforma online d'Avalon sobre models econòmics alternatius, des d'on es poden visionar videos explicatius, baixar documents, fer ús de bibliografia complementària i valorar els seus coneixements mitjançant uns exercicis de reflexió.

 

L'economia cooperativa, social i solidària s'exten per les escoles amb mostres d'interès per part de l'alumnat.