Avalon

Notícies

24 d'abril del 2012
Avalon participa al Plenari del Consell de Cooperació en representació de les entitats de Cooperació de Barcelona no federades.

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter
El plenari va tenir lloc la tarda del dia 14 d’abril al salo de cent de l’Ajuntament de Barcelona. Va ser presidit per el Sr. Jordi Martí Galbis, actual Regidor de Cooperació, que va exposar la seva voluntat de seguir treballant per i amb les organitzacions de Barcelona i mantindre tots els compromisos establerts a nivell internacional amb la cooperació directa que s’impulsa des de l’Ajuntament de Barcelona. També va mostrar la seva voluntat de treballar coordinadament amb les ONGs de Barcelona.

Els punts abordats en el plenari van ser entre d’altres l’analisis de la memòria 2011 i les perspectives de futur on es va explicar la voluntat de poder mantindre el pressupost de l’any 2011 amb una disminució de 3%.

Un altre dels temes treballats va ser l’inici de l’elaboració del Pla Director de Cooperació al Desenvolupament 2013-2016 on es comptarà amb la participació activa d’experts i d’entitats, i on s’apostarà per elaborar un material sintètic i de fàcil accés a les organitzacions.

Una altra dada d’interès per les organitzacions de Barcelona és la Convocatòria de Subvencions 2012, que sortirà durant el mes de maig i que serà una convocatòria única, i es preveu la seva resolució pel proper mes de juliol.

Al ser una de les línies estratègiques de la nostra entitat el codesenvolupament, es va traslladar des d’Avalon la inquietud de que es reflectís i es treballés el codesenvolupament en el marc del Pla director 2013-2016. Mantindrem aquesta aposta en les sessions de treball que es realitzin properament on participi Avalon.


Enllaços relacionats:
Consell Municipal de l'Ajuntament de Barcelona