Avalon

Notícies

24 de maig del 2012
Avalon s’uneix al Fòrum de les MicroOngs

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter


En consonància amb el nostre objectiu de treballar en xarxa amb les entitats del Tercer Sector, Avalon s’ha inscrit en el Forum de las MicroOngs.

El Forum neix del contacte de Wikihappiness amb varies ONGs de petita dimensió, amb les que comentàvem amb freqüència les seves necessitats i mancances així com les opcions per aconseguir medis millors, majors i més complets però sense perdre l’essència de cadascuna, la seva independència i singularitat.

La filosofia de Wikihappiness és unificar l'esforç de molts per a promoure un gran canvi en el món. Per això han sumat milers de simpatitzants que volen que en la seva vida la solidaritat ocupi un lloc en la mesura de les seves possibilitats i preferències.

Tots els recurs que generen (voluntariat, microcrèdits, venda de productes solidaris, captació de fons) els canalitzen a través de la xarxa de MicroONGs, associades a Wikihappiness mitjançant el Forum.

Amb la pertinença a aquest fòrum, Avalon vol unificar els esforços de moltes entitats, sumar la il·lusió, voluntat, eficàcia i honestedat, i suplir les carències individuals amb el suport de les altres.

Les àrees i projectes de Wikihappiness són:
-
El Forum de les MicroONGs: per donar suport i unificar l’esforç de les ONGs que estan canviant el món.
-
El Forum de la MicroSolidaridad: per donar suport i unificar l’esforç de totes les persones i empreses que aporten i volen aportar una part dels seus recursos al suport de les ONGs, per ajudar-les a millorar el món.
-
Sello de Excelencia YoCOnfío: per donar suport i reconèixer l’excel·lència de les MicroONGs.
-
Wikihappiness Microcréditos: una manera senzilla de transformar el món.