Avalon

Notícies

15 de juny del 2019
Cloenda del projecte APS - DEL PATI AL MÓN a l’Escola Vila Olímpica

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter 
Aquest és el segon any que estem treballant amb l'escola Vila Olímpica, el projecte APS - Del Pati al Món. En aquest segon any el nostre treball va iniciar-se amb un somni de pati per part dels alumnes de 6è, per poder anar construïnt-lo conjuntament amb el professorat, monitors i famílies. El treball de pati ha estat el fil conductor que ens ha permès abordar-hi tots aquests espais per interrelacionar-nos, compartir inquietuds, unificar objectius i cuidar-nos, perquè quan ens trobem per parlar des d'un llenguatge més emocional estem construïnt espais de pau.
 

   
Ha estat un procés molt enriquidor, on tots plegats hem anat donant forma a les peticions dels nanos i on ells mateixos s'han pogut sentir partíceps de tot el procés, i la seva veu ha estat escoltada. Les seves propostes s'han treballat des de tres elements claus: l'harmonia, els conflictes i el moviment.
 
El procés continua avançant, ja que l'Escola Vila Olímpica ha estat escollida en el projecte de refugis climàtics de Barcelona, i part de la seva implementació es farà en els patis i així la feina desenvolupada fins ara serà recollida i ampliada amb més recursos.
 
En aquest darrer més hem tancat el projecte i ens hem acomiadat dels nanos agraïnt-los la seva participació per fer possible un espai nou, on tots i totes poguem trobar el nostre lloc.
 
El projecte ha comptat amb el suport d’Avalon i Mediam i l'escola Vila Olimpica que s'hi ha implicat molt activament.