Avalon

Notícies

7 de març del 2012
Curs presencial: “Claus per a la Captació de Fons”

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter


Ingeniería social és una consultora especialitzada en la implementació de la Responsabilitat Social Empresarial que ha dissenyat una formació a mida dirigida a entitats sense ànim de lucre, per orientar-les en la Captació de Fons, incorporant en l'estratègia l'apropament a l'empresa en el marc de l'RSC, i que pot ser una eina més en aquests temps difícils per a la financiació de les activitats obrint noves alternatives per accedir a recursos.

La formació "CLAUS PER A LA CAPTACIÓ DE FONS"- 3era. edició, té una durada de 8 hores presencials, desenvolupades en dues tardes de 15:30h. a 19:30h. (27 i 28 de març) a la seva aula de formació al carrer València, 227 (cantonada amb Rambla Catalunya). El preu 100€ que és totalment bonificable a càrrec de la Fundació Tripartita (s'encarregaran de fer tots els tràmits gratuïtament).

La data límit per a fer la preinscripció és el 16 de març 2012. Podeu enviar un email a formacio@ingenieriasocial.es amb les següents dades: Nom i cognoms, nom de l’empresa, CIF, adreça, telèfon de contacte i si us voleu acollir a la formació bonificada.