Avalon

Notícies

14 de desembre del 2012
Finalitza el curs ‘Eines per al diagnòstic i la formulació de projectes amb enfocament de gènere, cultura, drets i participació’

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter


El dia 14 de desembre de 2012 ha acabat el curs ‘Eines per al diagnòstic i la formulació de projectes amb enfocament de genere, cultura, drets i participació’ que s’inclou dins del cicle formatiu "L'Educació per al Desenvolupament".

Aquest mòdul ha estat el tercer i ha estat centrat en el cicle del projecte, el diagnòstic participatiu i el marc lògic. L’enfocament utilitzat posa un èmfasi especial com a punt clau de l’eina, el seu funcionament participatiu on els i les agents implicades, població local, són els que fan possible el diagnòstic.

Un tret diferencial d’aquesta formació és que els materials didàctics i els continguts formatius han estat elaborats per experts membres d’organitzacions que des de fa molts anys estan treballant en l’àrea de l’Educació al Desenvolupament i la Cooperació Internacional. En concret les entitats són: AIETI –Asociación de investigación y especialización sobre temas iberoamericanos, i VSF Justícia Alimentària Global.

Les formacions d’aquest cicle han estat creades en col·laboració amb entitats de reconeguda trajectòria: Veterinaris Sense Fronteres, Observatori del Deute Global, Sodepau i Plataforma Q’atary Perú.