Avalon

Notícies

1 de març del 2012
FORMACIÓ Gestió i transformació de conflictes en les entitats del Tercer Sector. S'inicia el període d'inscripció.

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter


El moment actual que viu el Tercer Sector és complicat, ens trobem amb moltes dificultats i les organitzacions necessitem poder disposar d’eines per gestionar aquest moment, per això us proposem compartir un espai de treball per aprendre a gestionar els conflictes amb els que ens podem trobar, i poder veure’ls com una oportunitat de canvi.

Els dies 22 i 29 de març tindrà lloc a Barcelona, a la Casa del Mar ( C/ Albareda 1-13 – metro paral·lel ) un taller pràctic i participatiu adreçat a aquelles persones que treballen de forma voluntària o contractada, en una organització no lucrativa u organització que treballa per a la transformació social.

La durada del taller són 8 hores i la persona que gestionarà el taller i oferirà eines i coneixements pràctics serà Xavier Pastor un reconegut conflictòleg i expert en Tercer Sector.

L’objectiu del taller és proporcionar coneixements, tècniques i eines per abordar els conflictes dins de les entitats, la nostra proposta és treballar de forma pràctica i vivencial per poder compartir experiències i coneixements.

El preu del taller són 60 Euros
Per més informació i per formalitzar la inscripció.