Avalon

Notícies

29 de octubre del 2017
Formació per a persones formadores en emprenedoría social

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter
Els propers dilluns13, dimarts 14, dimecres15, dijous16 i divendres 17 de novembre tindrà lloc a la seu de la Casa del Mar (C. d'Albarda 1-13) la formació per a persones formadores en emprenedoria social en el marc del projecte SUYSE – Starting Up Young social Entrepreneurship,

Al llarg d'aquesta formació  es presentarà tot el material i activitats elaborades durant aquest primer any de projecte per a la  posterior implementació del projecte pilot, que tindrà els seus inicis a partir de l'1 de gener de 2018.

Al llarg d'aquesta setmana de formació explicarem la metodologia utilitzada, els continguts de la formació online, l'accessibilitat a la plataforma, els diferents espais de participació presencials i la fase de pràctiques en empreses socials.

Per a veure el calendari de la formació podeu clicar aquí.

Totes les persones interessades en assistir-hi podeu enviar un correu electrònic a:
ruth@avalon.cat indicant:

/ Nom i Cognoms
/ Correu electrònic
/ Telèfon
/ Dies que assistireu
/ Dinar (té un cost de 9€)

Aquesta formació per a persones formadores ha estat organitzada per Avalon i Itd, amb la col·laboració de les organitzacions sòcies McSence (Gran Bretanya), Eduforma (Itàlia) i BI-GD (Bulgària), i és de caràcter gratuït.

Per a més informació sobre el projecte adreceu-vos a www.suyse.eu
Declaració d'absència de responsabilitat
"Aquest lloc web reflecteix només els punts de vista dels/les autors/es i l'Agència Executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura i la Comissió Europea no es fa responsable de l'ús que es pugui fer de la informació continguda".