Avalon

Notícies

14 d'abril del 2012
Jornada Associacionisme Local a Tordera

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter
El dia 14 d’abril del 2012 Avalon participà en la Jornada d’Associacionisme Local adreçada a entitats de la localitat de Tordera.

La regidoria de Participació Ciutadana va impulsar la Jornada d'Associacionisme Local de Tordera, i va aplegar un centenar de representants d'entitats de tots els àmbits. Tant la regidoria com els participants van fer un balanç molt positiu de la jornada, destacant-la com a una sessió pràctica i instructiva.

Avalon i Tandemsocial van participar coordinadament en la presentació a càrrec de Jordi Gusi. Es va tractar, entre d'altres temes, la conveniència d'assegurar els voluntaris i la necessitat d'aconseguir recursos propis a través de diferents eines i mecanismes. Una reflexió al voltant de l’estat actual de les organitzacions del tercer sector i de com enfocar el moment actual de crisis econòmica d’una forma innovadora i creativa.

La jornada va finalitzar amb la cloenda de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, que va reiterar l'agraïment per la feina feta a les entitats i va destacar "la necessitat d'adaptar-se als nous temps i fer front a la nova situació econòmica que ens ha tocat viure".

Enllaços relacionats:
Jornada d'associacionisme local a Tordera: "Bon balanç de la nova Jornada d'Associacionisme Local"