Avalon

Notícies

19 d'abril del 2011
Meeting a Kosice (Eslovàquia) - LifeLongLearning for Active Citizenship and Capacity Building

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter
Avalon ha participat en la última trobada del projecte LifeLongLearning for Active Citizenship and Capacity Building del qual és entitat sòcia, a Kosice (Eslovàquia). Els eixos comuns del projecte són les noves tecnologies i l’aprenentatge al llarg de la vida.

En aquesta darrera sessió totes les entitats participants han compartit la feina que han dut a terme en el marc d’aquest projecte.

PRO-MED, de Polònia, va explicar els diferents tallers amb gent gran a través de les noves tecnologies que havien fet. Així mateix, diversos dels i de les estudiants sèniors van explicar també els tallers que ells i elles mateixes havien dissenyat.

El govern de Bolu, de Turquia, va exposar els tallers d’ergonomia que havia desenvolupat per al personal de l’administració pública, així com els de finançament per a persones joves emprenedores.

La consultoria Inova, d’Anglaterra, va comentar quines eines havien fet servir en la formació per a dones emprenedores que volien autoocupar-se per tal d’ajudar-les a definir el s seus objectius.

La Fundació Carpathian, d’Eslovàquia, va explicar les diferents formacions que havia impartit per a entitats sense ànim de lucre petites i en fase inicial del projecte.
Per part, d’Avalon es va exposar com s’havia dut a terme el Pla de Formació en Gestió Associativa per a entitats sense ànim de lucre en l’àmbit de la cultura.

Amb el suport de: