Avalon

Notícies

15 de febrer del 2012
Primer Dossier Temàtic d’Experiències Associatives

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter
Avalon ha editat el primer dossier temàtic d’experiències associatives. És un projecte iniciat l’any 2009 i amb continuïtat als subsegüents anys. Consisteix en el recull d’experiències associatives que ens semblen d’utilitat per a altres entitats.
Aquestes experiències associatives sorgeixen de les activitats formatives que organitza Avalon, que estan estructurades en tres mòduls: teòric, pràctic i d’intercanvi d’experiències. A l’espai d’intercanvi de experiències hem tingut l’oportunitat de compartir amb entitats de caràcter divers els seus coneixements i bones pràctiques.

A fi d’aprofitar la informació i els debats que han tingut lloc en aquest espai i de fer-los arribar al major nombre de persones i entitats que puguin fer-ne ús, hem fet un recull de les més significatives (una per cada eix temàtic), les hem transcrit i les hem publicat en un dossier.

L’objectiu d’aquests dossiers és trobar un vincle entre les nostres diferents àrees de treball (assessorament, formació i reflexió) i donar a les nostres iniciatives un enfocament integral d’atenció i acompanyament a les associacions.

Treballarem per anar consolidant aquesta dinàmica com a forma de reconeixement a les persones i entitats que ens han volgut acostar el seu savoir faire, i, també, per a aconseguir un òptim treball en xarxa.

Finalment, volem aprofitar aquest espai per agrair la participació de totes les entitats que han compartit amb nosaltres les seves experiències a l’espai d’intercanvi d’experiències durant els anys 2008-2009:

Transformas, Gais positius, Unescocat, Colectivo Maloka, Intermón Oxfam, Consell de la Joventut de Barcelona, Arrels, Entrepobles, Radionikosia, Iwith.org, citymine, Associació Nexes interculturals de joves per Europa, Centre Moral Arenys de Munt, Educació sense fronteres, Sodepau, Fundació lluita contra la Sida, La Mussara, Minyons Escoltes i Guies, RAI- Recursos de animació intercultural-, Fundació ARSIS, Arquitectes sense fronteres, Banc de recursos, La Mekánica, Igman, Fundació ADSIS, Intermón Oxfam, Escola adults verneda, Fundació Intervida, Ass Intercanvi, FASAMCAT- Federación de asociaciones americanas en Cataluña-, Xarxa Comunitària de St. Antoni, Cooperacció.

Ens agradaria molt poder conèixer la vostra valoració del dossier per tal de poder incorporar les vostres aportacions en els propers nombres de la  col·lecció. A tal efecte hem creat una petita enquesta que ens pot ser de gran utilitat per incorporar vostres propostes. Gràcies pel teu ajut.