Avalon

Notícies

30 de octubre del 2012
PROJECTES d'Educació per al Desenvolupament

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter
Aquest passat dia 30 d'octubre de 2012 hem donat per finalitzat el primer mòdul formatiu "Projectes d'Educació per al desenvolupament", pertanyent al CICLE FORMATIU "L'Educació per al Desenvolupament".

Aquest mòdul formatiu ha permès treballar i reflexionar en relació a la importància de l’Educació per al Desenvolupament en el moment actual, on cada vegada podem dir que nosaltres som més el Sud Global. Cal treballar els valors, la informació, la incidència política, l’educació en la nostra societat i també, tot i el moment de crisis que viu el sector, cal valorar més que mai aquesta tasca que fan les entitat i que cal que segueixin fent si volem una altre món més just i on les persones tinguin accés a una vida digna.

Aquest format innovador que hem volgut assolir amb aquestes formacions, molt centrat en la reflexió, ha estat possible gràcies a les entitats que ens han aportat el seu coneixement i experiència, Veterinaris Sense Fronteres, Observatori del Deute Global, Sodepau i Plataforma Q’atary Perú.