Avalon

Notícies

20 de juny del 2018
Tercera sessió formativa ESDIS

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter 
El passat 15 de juny va tenir lloc la tercera sessió formativa al marc del Programa ESDIS en emprenedoria social.
 
Aquesta sessió va tenir com a primer objectiu treballar el Currículum i l’entrevista per aquelles persones que volen postular-se com a personal assalariat en una empresa social. Com a segon I principal objectiu, vàrem presentar l’eina “pam a pam”. Aquesta eina és un mapa de les empreses socials de Barcelona i la resta de Catalunya que pot servir d’inspiració per aquelles persones amb ganes d’emprendre socialment.
 
Així mateix, vàrem donar una ullada a les entitats membres de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) també com a eina per a la inspiració i motivació dels i les futures emprenedores.
 
Les sessions del divendres 6 i 13 de juliol consistiran en xerrades d’empreses socials consolidades del districte de Nou Barris. Coneixerem diferents empreses socials, com ara Klem reciclatge o la Cistella del pa, entre d’altres. Serà un espai on escoltar de primera mà els processos de creació d’empreses socials. I tindrem l’oportunitat de fer totes aquelles preguntes per resoldre dubtes.
 
Totes aquelles persones interessades en assistir-hi poden adreçar-se directament, sense prèvia inscripció, a la Biblioteca de les Roquetes (Via Favència 288) des de les 10.30h fins les 12.30h.