Avalon

Notícies

15 de desembre del 2013
XARXA DE CONFLICTES

< Tornar a l'index
Compartir en Facebook Twitter


Des de l’any 2012 avalon impulsa la creació i organització d’una xarxa d’entitats i persones que volen treballar per la transformació de conflictes. La primera proposta que sorgeix en el marc de la xarxa es establir espais de coneixement mutu on les diferents persones i entitats puguin compartir coneixement i metodologies de treball.
 
Durant aquest any 2014 hem impulsat diferents sessions de treball per poder compartir coneixement i establir un marc de cohesió de la xarxa.
 
Pensem que cal dinamitzar i cal crear espais de confiança per tal de que aquesta xarxa pugui desenvolupar un treball conjunt en relació a la transformació i resolució alternativa de conflictes dintre del Tercer Sector
 
Des d’avalon hem aprofitat aquests espais  per compartir una mediació que vam realitzar entre una entitat de lleure i una entitat veïnal.
 
Les sessions de treball s’han obert a diferents persones i entitats que tenen un interès en relació a la temàtica de resolució de conflictes vers el  tercer sector i  volem aprofitar aquest espai per convidar a la participació en la xarxa d’altres persones per aquest proper any 2014