SERVEI

d'assessorament associatiu

Es tracta d’un servei amb modalitat presencial o telemàtica, que pretén donar resposta a les diverses demandes que sorgeixen des del Tercer Sector en els àmbits laboral, fiscal, comptable, legal i organitzatiu. Fins l’actualitat, aquesta iniciativa ha contribuït a la creació i a l’enfortiment de moltes associacions catalanes.

S’ofereix per tres canals diferents:
- de manera personalitzada a la seu d'Avalon, en sessions d'una hora amb cita prèvia
- per telèfon al número 93 412 16 64
- i també per correu electrònic, escrivint a info(arroba)avalon.cat

Els assessoraments presencials tenen un cost de 20 € per sessió.
També existex una modalitat de quota mensual per tenir un servei d'acompanyament en l'assessorament de la vostra entitat. En aquest cas la quota és de 50 euros mensuals i l'entitat podrà formular les consultes que consideri necessàries, i Avalon us acompanyarà i hi donarà resposta.

Podeu descarregar en aquest enllaç el protocol de funcionament i les tarifes del servei:

Assessorament per a FEDERACIONS

Us oferim la possibilitat de posar a l’abast de les vostres organitzacions federades:

• el nostre servei d’assessorament per tal de que les entitats puguin formular consultes en relació a les temàtiques legals, comptables, fiscals, laborals i en relació a temes com la gestió de projectes i la captació de fons.
• les nostres activitats formatives, dissenyades a mida per a les vostres organitzacions per tal de reforçar els coneixements i la seva gestió.

Des d’Avalon us proposem diferents modalitats de suport a les vostres organitzacions perquè escolliu aquelles que millor s’adaptin a les vostres necessitats.
Si voleu rebre més informació d'aquestes possibilitats, poseu-vos en contacte amb nosaltres o bé telefònicament (93 412 16 64) o bé a partir del formulari de contacte.