ESDIS

Emprenedoria social, diàleg i sensibilització


 

 

#ESDISbcn és un programa dirigit a persones residents al districte de Nou Barris, majors de 45 anys, desocupades. El programa promou nous models d'autoocupació en el sector de l'Economia cooperativa, social i solidària, i ofereix eines per al Emprenedoria i la innovació social.
 
El programa està coordinat per l'Associació Avalon i Ceps Projectes Socials, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

El programa ESDIS promou els valors cooperatius i de l'Economia social i solidària amb la intenció de proporcionar eines per al desenvolupament de noves activitats per part de persones o col·lectius que vulguin reinventar-se professionalment o que vulguin donar una sortida laboral a les seves capacitats i coneixements.
 
Les sessions informatives i de sensibilització en Emprenedoria social tenen lloc durant els mesos de febrer i març al territori de Nou Barris. Les xerrades seran l'espai on les persones que manifestin interès en aprendre més sobre el tema i que reuneixin el perfil (+45, a l'atur, preferiblement dones i persones d'origen immigrat) rebran un assessorament personalitzat per explicar-los-hi com funciona el següent pas, les accions formatives i les "pràctiques"
 
Les inscripcions per participar en les xerrades informatives del programa ja estan obertes i es pot Accedir a elles a través del següent web: http://www.esdisemprenedoriasocial.cat o correu electrònic info@esdisemprenedoriasocial.cat
#ESDISbcn #ESS #coop
 
L'itinerari formatiu consta de dues parts: en primer lloc, una formació semipresencial en Emprenedoria social (on també es proporcionaran eines per a l'alfabetització digital); i en segon lloc el que anomenem "diàlegs i panell de retorn" amb empreses socials consolidades i emprenedors/es socials. Aquesta segona part consisteix en la visita a empreses socials on una persona emprenedora explicarà com treballen i com han arribat a consolidar-se.